Hvad kan vi hjælpe med?

Ældreboligerne

I landlige omgivelser lige i udkanten af Ishøj landsby, ligger 12 ældreboliger

Alle boligerne er handicapvenlige feks. er der ikke dørtrin i boligerne, dette gør det lettere for kørestolsbrugere og gangbesværede at komme rundt i boligen. Alle boliger har egen have, som man frit kan holde som man magter og har lyst til.

Der er indrettet et fælles vaskeri samt depot-rum tilhørende hver enkelt bolig.
Der er parkeringspladser tæt ved bebyggelsen, i forbindelse med taxakørsel eller sygetransport kan der parkeres helt oppe ved boligerne. Netto ligger lige om hjørnet og der er ikke langt til nærmeste busstoppested, herfra kører busserne til station/Ishøj Bycenter.

Derudover er der et tæt samarbejde med ergoterapeuter, med henblik på tilpasning af hjælpemidler til den enkelte beboer.


Hjælp i boligerne
Hjælpen til beboerne i boligerne visiteres af Ishøj kommunes visitatorer, og leveres i dag og aften timer af personalet fra Torsbo. Hvis der er behov for hjælp i nattetimerne leveres dette af hjemmeplejen.

Aktiviteter for beboere
Beboerne i ældreboligerne vil tid til anden bliver inviteret til aktiviteter og sociale arrangementer på Torsbo. Der kan forekomme egenbetaling på enkelte arrangementer. Der er også mulighed for at bestille til til frisøren og fodplejen på Torsbo.

Mad til boligerne
Beboerne i ældreboligerne har mulighed for at få den varme mad leveret fra køkkenet på Torsbo.

Køkkenet leverer hjemmelavet og ernæringsrigtig mad. Der kan leveres morgenmad, middagsmad bestående af hovedret og evt. biret, samt aftensmad

Kontakt

Plejehjemmet Torsbo

Køgevej 220
2635 Ishøj

40590@ishoj.dk

Tlf. 43574303

Senest opdateret 9. april 2015