Hvad kan vi hjælpe med?

Køkkenet

På Torsbo har vi vores eget produktionskøkken, hvor der tilberedes mad til beboerne på plejehjemmet samt til de beboere i ældreboligerne som ønsker det.

Køkkenpersonalet sammensætter en sæsonbaseret, økologisk og ikke mindst ernæringsrigtig menu. Menuen er sammensat efter sundheds- og ernæringsrigtige principper, varieret imellem de mange forskellige kødtyper, stivelsesprodukter og grøntsager.

I forbindelse med fødselsdag vælger den enkelte beboer dagens ret og efterret, og til eftermiddagskagen serveres lagkage - med mindre andet ønskes af beboeren.

I takt med at produktionskøkkenet sammensætter menuen efter økologisk spisemærke, er grøntsager og frugt med få undtagelser i sæson. Vi arbejder med en økologisk produktion af ca. 60 %.

Køkkenpersonalet får gode råd til menuen af beboerne; det er dem, der er i centrum.

Der tages hensyn til spisevaner, fødevareallergier samt religion for den enkelte beboer.

Det er muligt for gæster at spise sammen med beboeren til almindelige spisetider mod betaling. Hvis man skal bespise mere end to kuverter, skal bestillingen ske til køkkenet mindst 3 dage før. Ved større arrangementer kan pårørende og beboere bestille mad, drikke, dessert eller lignende mod betaling.

Der henvises til Torsbos Facebookside, hvor menuen er tilgængelig - https://www.facebook.com/torsboplejecenter/.

Kontakt

Plejehjemmet Torsbo

Køgevej 220
2635 Ishøj

40590@ishoj.dk

Tlf. 43574303

Senest opdateret 23. januar 2019